Het is een feit dat voetreflexmassage (VRM) een bijzonder ontspannende uitwerking heeft. Maar het doet nog meer. VRM is een complementaire geneeswijze. Dat wil zeggen dat het een heilzame aanvulling kan zijn op de reguliere gezondheidzorg. Het kan toegepast worden om fysieke klachten te verzachten of te verhelpen en heeft tevens een preventief karakter.

 

Onder onze voeten vinden we een afspiegeling van alle organen van het menselijk lichaam. De voet heeft ongeveer 30.000 zenuwuiteinden. VRM geeft via deze zenuwuiteinden een prikkel naar het corresponderende orgaan en wordt hierdoor gestimuleerd. Door deze prikkel ontstaat een betere doorbloeding en energiestroming. Met andere woorden; met VRM optimaliseer je de leefomstandigheden van de lichaamscel. De cellen kunnen lichamelijk en psychische vervuiling kwijt, waardoor voedingsstoffen gemakkelijker kunnen worden opgenomen.

 

 voetmassage

Deze massage is effectief gebleken bij bijvoorbeeld:


klachten van de spijsvertering (maag- en darmklachten),

 

spieren en gewrichten (nek, schouder en rugproblemen),

 

hormonale klachten (menstruatie en overgangsklachten),

 

hoofdpijn en migraine en andere stress gerelateerde klachten.

     

Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van 100% zuivere etherische olie. Geuren werken op bewust en onbewust niveau en zijn daarom krachtig. Etherische oliën hebben daarnaast een positieve uitwerking op je gemoedstoestand en zenuwstelsel.

voetreflexzone

 

Prijs  € 37,-  ( ¾ uur )

 

Behandeling


voetreflex zijbalk

 

Voetreflex massage

Contactgegevens


Adres
Bosmeer 23
3994HD
Houten

 

Telefoon
030-6371946

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.