Deze massage is een combinatie van zowel Oosterse als Westerse technieken.

Ki      staat voor energie, levensenergie.

Phoe  staat voor Phoenix, altijd durend.  

Dus de energie die je hebt meegekregen voort te laten duren.

Oorsprong

De energetische massage is afkomstig uit oosterse landen als China, Japan en India. In deze landen is het al eeuwenlang bekend dat ieder mens een energetisch lichaam heeft en een eigen verdeling van de energie in het lichaam. In de oosterse geneeskunst is het al duizenden jaren bekend dat er door je lichaam verschillende meridianen lopen. Deze worden ook wel energiebanen genoemd.

Chinese massage oefent via aanraking invloed uit op de energie die aanwezig is in en om het lichaam van ieder levend wezen in het algemeen. Het tracht in het bijzonder de energiebanen (meridianen) te beïnvloeden die zich in het lichaam bevinden met de daarin liggende openingen (acu-punten).

Indiaanse volkeren zweren sinds eeuwen bij de kracht van “Hot Stones”.

De Hot Stone-behandeling is een combinatie van Manuele massage, waarbij gemasseerd wordt met warme kruidige olie en de Hot-Stone massage, waarbij met warme stenen gemasseerd wordt.

Bij de vitaliteitsmassage wordt gebruik gemaakt van de oosterse behandelmethoden zoals acupressuur en shiatsu. Deze gaan uit van de reflexpunten op het lichaam, op handen en voeten, op het hoofd en op vele punten van de blaasmeridiaan langs de ruggengraat.

Het is een feit dat voetreflexmassage (VRM) een bijzonder ontspannende uitwerking heeft. Maar het doet nog meer. VRM is een complementaire geneeswijze. Dat wil zeggen dat het een heilzame aanvulling kan zijn op de reguliere gezondheidzorg. Het kan toegepast worden om fysieke klachten te verzachten of te verhelpen en heeft tevens een preventief karakter.

Behandeling


massage1

 


Op Chinese wijze doe ik je behandeling.

Ik behandel je huid met zorg.

Contactgegevens


Adres
Bosmeer 23
3994HD
Houten

 

Telefoon
030-6371946

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.