Door het masseren van al deze punten worden de miljoenen gevoelige zenuwcellen in de huid gestimuleerd en sturen zij prikkels naar het autonome zenuwstelsel. Dit heeft tot gevolg dat alle organen en stelsels in het lichaam, en het lichaam als geheel beter gaan functioneren.

Het resultaat van de vitaliteitsmassage is dat het lichaam meer voelt als één geheel. Door beter contact met het lichaam voel je sneller dat je bepaalde spieren spant, dat je moe bent of dat er iets niet in orde is. Je kan daardoor eerder maatregelen nemen, zoals het rustiger aandoen of een arts raadplegen. Door de vitaliteitsmassage gaat bij vrijwel iedereen de gezondheid vooruit. Men ervaart meer vitaliteit en energie.

 

hand op rug

 

Prijs  € 60,- ( 1 ¼  uur )

Hallo Jose,

Graag  wil ik een reactie geven op de ‘vitaliteitsmassage’. Ik kreeg voor mijn verjaardag een massage cadeau en je hebt  goed naar mij geluisterd en de vitaliteits massage voorgesteld.

Mijn insteek was gewoon een heerlijk massage om mij  te ontspannen maar tot mijn verbazing kreeg ik na deze behandeling een geweldige energie, alle dingen waar ik op dat moment tegen opzag en nog wilde doen, was voor mij geen probleem meer. Dit is zeker een aanrader  voor  de massage en/of  meer energie, verbazingwekkend wat het met je doet!!

Groetjes Loes