PHYTO 5

“Van natuurlijk naar ecologisch en biologisch!”  

 ecocert

 

producten 

• Dierproefvrij

 

• Eco – gecertificeerde natuurlijk biologische producten

 

• Respecteren en volgen 5 Elementenleer van de Traditionele
  Chinese Geneeskunde

 

• Energetische kracht van producten is aantoonbaar dankzij de
  modernste apparatuur voor bio-energetische metingen.

 

• Werkt tot op celniveau!

 

 

 

NEODERMA

producten neodermaNeoderma betekent vanuit het Grieks vertaald nieuwe huid en komt uit Cyprus. Neoderma bestaat uit 100% natuurlijke producten. Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen vele problemen bij de huidverzorging behandeld worden. De behandelingen zijn geschikt voor zowel de donkere huid, de gevoelige huid, de allergische en de dunne couperose huid, en zowel voor vrouwen als voor mannen. De biopeeling is de sterkst werkende peeling in de salon. Deze behandeling geeft een prachtig resultaat bij iedere huid die verbeterd mag worden, zoals de huid met acné, bij huidveroudering of bij een rokershuid. Verder is de biopeeling goed om preventief toe te passen om de huid in goede conditie te houden. Alle producten die na de peeling worden gebruikt, werken veel sterker en dieper de huid in. De biopeeling is toe te passen in kuurverband of als enkele behandeling.Bij de behandeling tegen acné is het mogelijk dat u voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar in aanmerking komt.  

 

ATAMÉ

atamé

Voor een schonere frissere huid. Het geheim van Atamé zit in het herstellen van de processen in de huid zodat er een nieuw, gezond evenwicht ontstaat Atamé pakt oorzaak en gevolg aan. Met merkbaar resultaat binnen 6 weken een gavere, zuivere, frissere huid voor iedereen: man en/of vrouw en jong en/of oud.

Je hebt verschillende soorten Atamé:

 

 

 

 

 

 

VAGHEGGI

vagheggi 3

Vagheggi is een Italiaans merk dat al 30 jaar bestaat. Vagheggi-producten zijn gebaseerd op plantaardige en mineraalrijke ingrediënten en niets hiervan wordt op dieren getest. Het merk heeft veel verschillende productlijnen.

Behandeling


massage1

 


Op Chinese wijze doe ik je behandeling.

Ik behandel je huid met zorg.

Contactgegevens


Adres
Bosmeer 23
3994HD
Houten

 

Telefoon
030-6371946

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.