Volgens Chinese Natuurgeneeswijze’.

 

5 elementen

 

Natuurlijke & energetische huidverzorging

 

PHYTO 5 is een Zwitsers top cosmeticamerk, dat al ruim dertig jaar wereldwijd actief is. Wereldleider in energetische en holistische huidverzorging.

Deze zéér complete huidverzorging is gebaseerd op de al eeuwenoude Chinese filosofie.

Wanneer de circulatie van energie in het lichaam uit balans is, verschijnen de esthetische problemen. Ik richt me niet alleen op zichtbare huidproblemen, zoals bijvoorbeeld rimpels, acne, droge huid, maar ook op reflexzones, meridianen, acupunctuurpunten en energiestromen.

Daarnaast wordt bijvoorbeeld gekeken naar leeftijd, het huidige seizoen, jouw sterrenbeeld en de maanstand van die dag en wordt een persoonlijk bio ritme berekend. Het omvat het evenwicht tussen Yin en Yang en de Vijf Elementenleer.

Geen mens is (gelukkig) hetzelfde en dat geldt ook voor onze huid. Zoveel mensen, zoveel verschillende typen huidstructuren. In mijn praktijk kijk ik daarom per persoon, wat de huid op dát moment aan voedingsstoffen nodig heeft.

kleuren hoofd 

De behandelingen zijn een weldaad voor je gezicht en je lichaam. Met gebruik van zee-algen, plankton, mineralen, uitgebalanceerde concentraties van etherische oliën, acupressuur, 5-kleurenmaskers, energetische voetbaden, kleipakkingen, lichttherapie en lymfedrainage zal je absoluut resultaat zien! (en voelen)

 

 

 

Ouder worden willen we natuurlijk allemaal, maar dan wel graag met een mooie en gezonde huid! Per slot van rekening is onze huid het “grootste” uitwendige gevoelsorgaan en daar willen we toch zeker optimaal van kunnen genieten! 

 

Prijs  € 84,00  ( 2 uur )

 

Behandeling


gelaatbehandeling zijbalk

 

Gelaatsbehandeling

Contactgegevens


Adres
Bosmeer 23
3994HD
Houten

 

Telefoon
030-6371946

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.