De Bio-peeling gebruikt in haar producten actieve kruiden en plantenextracten waarmee diverse Huidproblemen zeer effectief behandeld kunnen worden.

 

Hoe werkt het;

De Bio-peeling bestaat uit een mengsel van zorgvuldige geselecteerde Chinese Kruiden van de familie van zoetwaterplankton en pepermuntolie, goudsbloem, melisse en algen. Deze kruiden beschikken over therapeutische eigenschappen. Door het peeling-effect dat deze Bio-peeling behandeling op de huid heeft, worden bijvoorbeeld acne, lichte pigmentvlekken en littekens effectief behandeld. Ook ontstaat er een lichte vervaging van rimpels. Hierbij is geen sprake van een zware vervelling van de huid, maar hooguit slechts een lichte schilfering. Deze 100 % natuurlijke peeling is niet agressief en je hoeft er niet voor thuis te blijven! Na de behandeling verlaat je de praktijk met een mooie doorbloede huid.

 

peeling   neoderma

 

Hoelang werkt het;

In de 12 tot 24 uur na de behandeling zullen de sappen van de kruiden die op uw huid gewreven zijn, zich verplaatsen van de opperhuid naar de diepere huidlagen waar de peeling nog 10 dagen doorwerkt. Daar zorgen ze voor een versnelling van de celdeling. De opperhuid vernieuwt zich gewoonlijk in 24 à 28 dagen;  met de Bio-peeling vindt dit proces plaats in circa 10 dagen. Je krijgt als het ware een “nieuwe huid”. Ook wordt het immuunsysteem van de huid verbeterd en wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd.

 

Voor wie is het geschikt;

De Bio-peeling is zeer geschikt en effectief voor de huid met;

• Acne

• Rosacea

• Vettehuid, verwijde poriën

• Acne littekens of iedere andere vorm van littekens

• Pigmentvlekken ( donkere vlekken van ontstekingen, ouderdomsvlekken en Zwangerschapsmasker)

• Verouderde atrofische door de zon beschadigde huid, enz.

 

Prijs  € 86,00  ( 2 uur )